Saltar al contenido

Benvinguts a Rust&có! Som una fleca artesana fundada per Jorge i Rosa, juntament amb el meu germà Ferran, al 2010. Portem tota la vida treballant en el sector, i després d’adquirir saviesa i experiència sobre el gremi i gràcies a la nostra passió pel pa: reunim forces per a crear una fleca en la qual es veiessin reflectits els nostres valors.

Des del principi, ens vam proposar crear un lloc on la gent pogués trobar pans i dolços artesanals de la més alta qualitat, fets amb ingredients frescos i naturals. En la nostra fleca, utilitzem tècniques tradicionals d’enfornat i fermentació per a crear pans únics i saborosos que satisfacin els gustos més exigents.

A Rust&có, oferim una àmplia varietat de pans i dolços, des de fogasses de massa mare fins a brioixos recentment fets i croissants cruixents.

Ens apassiona treballar en estreta col·laboració amb els nostres clients per a crear productes a mesura per a les seves necessitats. Ens encanta ser part de la vida de la nostra comunitat i fer costat a altres negocis locals, venent els nostres productes al sector de hosteleria de Cornellà. 

A Rust&có, estem compromesos amb la qualitat i l’excel·lència en tot el que fem. El nostre objectiu és crear productes deliciosos i autèntics que delectin als nostres clients i els facin sentir com a casa. Gràcies per visitar la nostra pàgina web i esperem veure’t aviat en la nostra fleca!