Saltar al contenido

Descobreix els beneficis del nostre pa 100% integral

Hola panarres!

 

Avui volem parlar-vos d’una cosa especial que tenim al nostre forn: el nostre pa 100% integral fet amb massa mare. Segur que us pregunteu què fa aquest pa tan especial, i aquí us ho expliquem!

El nostre pa 100% integral és únic perquè està fet exclusivament amb farina integral, sense cap mena de farina blanca. És una creença de la qual dubteu molts de vosaltres, el pa no pot ser 100% integral! 

El que succeeix és que alguns pans comercials etiquetats com a «integral» poden incloure només una part de farina integral i una major part de farina blanca. Això es fa per obtenir una textura més lleugera i una miga més suau.

No obstant això, el pa artesà fet amb massa mare permet la producció d’un pa autènticament 100% integral, utilitzant només farina integral sense cap afegit de farina blanca. Aquest tipus de pa és ric en nutrients, fibra i sabor. 

Els beneficis d’aquest pa són molts. Primer, la farina integral és més nutritiva que la farina blanca, ja que manté més nutrients essencials del gra de blat. Això fa que el nostre pa sigui una font excel·lent de fibra, que és important per a una bona digestió i pot ajudar a reduir el colesterol i controlar els nivells de sucre a la sang.

A Rust&có, ens preocupem per oferir-vos productes de qualitat que siguin al mateix temps saludables i deliciosos. Amb el nostre pa 100% integral fet amb massa mare, teniu l’assegurança de gaudir d’un pa que és bo per a la salut i ple de sabor autèntic.

Us convidem a visitar-nos al nostre forn i a provar el nostre pa 100% integral. Estem segurs que us encantarà!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *